Ważna informacja dla osób niedowidzących

Informacja medyczna: 22 755 90 49

E-rejestracja Projekty współfinansowane z funduszy unijnych English VersionChange language

Dział Żywienia

Strona główna » Administracja » Dział Żywienia

Dział Żywienia odpowiada za przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala w systemie tacowym. Produkcja odbywa się zgodnie z wytycznymi systemu HACCP. Posiłki przygotowywane są zgodnie z normami ustalonymi przez Instytut Żywności i Żywienia, a nad całością czuwa dietetyk szpitalny. Kuchnia świadczy usługi zewnętrzne (kawiarnia szpitalna).

Kierownik Działu Żywienia
mgr inż. Krystyna Machniewska
(22) 755 90 50

Dietetyk
mgr Angelika Kinga Sadurska
(22) 755 90 51

Magazyn
(22)755 90 51

Szef Kuchni
Ewa Majewska
(22) 755 90 52

Galeria zdjęć

Wróć

Samodzielny Publiczny Specjalistyczny
Szpital Zachodni
im. św. Jana Pawła II

ul. Daleka 11, 05-825 Grodzisk Mazowiecki

Biuletyn Informacji Publicznej
Fundusze Europejskie
© Copyright 2018 Szpital Zachodni | Realizacja MediaHealth