Dział Żywienia odpowiada za przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala w systemie tacowym. Produkcja odbywa się zgodnie z wytycznymi systemu HACCP. Posiłki przygotowywane są zgodnie z normami ustalonymi przez Instytut Żywności i Żywienia, a nad całością czuwa dietetyk szpitalny. Kuchnia świadczy usługi zewnętrzne (kawiarnia szpitalna).
Kierownik Działu Żywienia
mgr inż. Krystyna Machniewska
(22) 755 90 50
Dietetyk
mgr Aleksandra Tyszko
mgr Anna Hołyńska
mgr Karolina Leśniewska
(22) 755 90 51
Magazyn
(22)755 90 51
Szef Kuchni
Ewa Majewska
(22) 755 90 52
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny
Szpital Zachodni
im. św. Jana Pawła II
ul. Daleka 11, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
Informacja Medyczna
Centralna Rejestracja
Rejestracja Poradni Ortopedycznej
Szpitalny Oddział Ratunkowy
Ochrona obiektu